V i l l a   D e   E s t r e l l a

Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συναντά τη σύγχρονη πολυτέλεια και άνεση

Καθώς πλησιάζετε τη βίλα μας, θα μαγευτείτε σίγουρα από τους εκθαμβωτικούς λευκούς τοίχους της, χαρακτηριστικούς του κυκλαδίτικου στυλ, που αντανακλούν το άπλετο φως του ήλιου του νησιού. Οι γοητευτικές μπλε πινελιές σε όλο το σπίτι θυμίζουν τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού, συνδυαζόμενες αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον της καφεκίτρινης ντόπιας πέτρας. Καθώς πέφτει ο ήλιος και τη θέση του δίνει στο φεγγάρι, ένας υπέροχος ουράνιος θόλος γεμάτος αστέρια καθρεπτίζεται στα ήρεμα νερά και το βλέμμα χάνεται στον ανοικτό ορίζοντα. Καλώς ορίσατε στη βίλα των αστεριών, στην Villa de Estrella.

Kythnos of Dreams

Αφεθείτε στη μαγεία της Κύθνου, καθώς η ομορφιά της, η φιλοξενία των ανθρώπων της και η αίσθηση της πραγματικής απόδρασης θα κλέψουν ανεπανόρθωτα την καρδιά σας. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη περιπέτεια που θα σας συντροφεύει για πάντα!

Villa De Estrella Amenities

We want to offer you the best, the most special, to enjoy Kythnos, which we love so much, as it deserves it. So, in our villa you will enjoy a blend of modern design and traditional charm, with all the facilities.

Make a short "stop" on our blog

"It takes a lifetime to discover Greece, but it only takes an instant to fall in love with her.”

Henry Miller

    Monthly Newsletter