Τρόποι Πληρωμής | Πολιτική Ακυρώσεων

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή της κράτησής σας με τους εξής τρόπους.

PAYPAL

  Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να εγγραφείτε (login) στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Paypal και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

  STRIPE

  Στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία για την πληρωμή, όπως το όνομα στην κάρτα, τον αριθμό κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας (CVV). Τα στοιχεία πληρωμής ασφαλίζονται και αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησης (browser) του πελάτη απευθείας στο Stripe για επεξεργασία. Μετά την υποβολή των στοιχείων πληρωμής, το Stripe εκτελεί έλεγχο ασφαλείας και επιβεβαιώνει εάν η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αν η πληρωμή είναι επιτυχής, θα λάβετε μια απόδειξη πληρωμής στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, που επιβεβαιώνει τη συναλλαγή.

  Και η Stripe και η PayPal έχουν εφαρμόσει διάφορα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των πλατφορμών τους όπως:

  Κρυπτογράφηση Δεδομένων: Η Stripe χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των πληροφοριών πιστωτικών καρτών και άλλων ευαίσθητων δεδομένων.

  2FA (Two-Factor Authentication): Οι λογαριασμοί στο Stripe μπορούν να προστατευθούν με διπλή ταυτοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τον κωδικό πρόσβασης, απαιτείται και ένα δεύτερο βήμα επαλήθευσης, όπως ένας κωδικός που αποστέλλεται στο κινητό του χρήστη.

  Κρυπτογράφηση και Πιστοποίηση SSL: Όλες οι επικοινωνίες με την PayPal προστατεύονται μέσω SSL κρυπτογράφησης, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων.

  2FA (Two-Factor Authentication): Οι χρήστες της PayPal μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διπλή ταυτοποίηση για επιπλέον ασφάλεια.

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.