Κανόνες για ευχάριστη διαμονή

Villa de Estrella

Αν και γνωρίζουμε πως ποτέ δε θα μας φέρνατε σε δύσκολη θέση, είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε μερικούς πολύτιμους κανόνες για την ασφάλεια σας και την υγεία σας αλλά και για την προστασία της βίλας από φθορές!

Κανόνας Νο1.

Κατά τη χρήση της πισίνας είναι πάρα πολύ σημαντικό να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας. Δεν πηδάμε από ψηλά σημεία, δεν τρέχουμε γύρω από την πισίνα ούτε κάνουμε βουτιές, δεν κολυμπάμε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ ή φαγητό και χρησιμοποιούμε την πισίνα αυστηρά φορώντας κολυμβητικό μαγιό. Αν δεν ξέρουμε κολύμπι δε χρησιμοποιούμε την πισίνα αλλά απολαμβάνουμε την ηλιοθεραπεία μας (πάντα με αντηλιακό).

Προσοχή! Η πισίνα έχει βάθος 1.5 μέτρα σε όλα τα σημεία, γι΄ αυτό επιμένουμε "ΟΧΙ ΒΟΥΤΙΕΣ" !

Κανόνας Νο2.

Η ασφάλεια των παιδιών. Εάν έχετε παιδιά μαζί σας, βεβαιωθείτε ότι είναι υπό στενή επίβλεψη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πισίνα. Μην τα αφήνετε μόνα τους και βεβαιωθείτε ότι κατανοούν τους κινδύνους που συνδέονται με την κολύμβηση. Επίσης, επειδή η βίλα έχει κτιστεί σε επικλινές έδαφος, προσοχή στα μικρά παιδιά στα σημεία με απότομη κατωφέρεια!

Κανόνας Νο3.

Καθαριότητα και φθορές. Σεβαστείτε την ιδιοκτησία, καθώς φτιάχτηκε με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι, πρωτίστως για εσάς. Δεν προσκαλούμε κόσμο για party και φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να είναι υπό την επίβλεψή μας. Δε σπάμε πράγματα, δε μετακινούμε πράγματα από το εσωτερικό της ιδιοκτησίας στο εξωτερικό της. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε ανεπιθύμητα αντικείμενα ή απορρίμματα στην ιδιοκτησία και γύρω από την πισίνα. Φροντίζουμε να διατηρούμε όλους τους χώρους καθαρούς και περιποιημένους όπως τους βρήκαμε!Διαχωρίστε τα απορρίμματα σας σε ανακυκλώσιμα και μη. Τοποθετείστε τα στους ειδικούς κάδους (μπλε για τα ανακυκλώσιμα υλικά) που βρίσκονται στη στροφή πριν από τον χωματόδρομο που οδηγεί στο σπίτι.

Κανόνας Νο4.

(Ή βασική παρότρυνση για να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας) Αφήστε τα όλα πίσω για τις μέρες που θα περάσετε στη βίλα μας και στο νησί μας. Αποσυνδεθείτε και απολαύστε τον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Αιγαίο, τη θάλασσα, τον Κυκλαδίτικο ήλιο. «Φορέστε» το ωραιότερο χαμόγελό σας, πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, μιλήστε με κόσμο, αναζητήστε την περιπέτεια. Η ζωή είναι μικρή και αξίζει να ζούμε το κάθε λεπτό!

Κανόνας Νο5.

Μπορεί να είμαστε σε διακοπές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάμε τους καλούς μας τρόπους! Τηρούμε αυστηρά τις ώρες κοινής ησυχίας 15:00 - 17:00 το μεσημέρι και 24:00 - 8:00 το βράδυ!

Θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο; Μη διστάσετε να μας στείλετε το μήνυμά σας.